E-MAIL MARKETING

Tu cât de des îți verifici mail-urile primite în spam? Dar cele de la oferte? Deși lucrurile par simple în teorie, e-mail marketing-ul este una dintre cele mai utile metode de promovare, dar și una dintre cele mai complicate.

Totuși, nimic nu e imposibil, lasă-te pe mâna noastră și-ți vom garanta servicii de cea mai înaltă calitate precum:

 • Conținut de tip text: te vom ajuta să ai cele mai creative, faine și captivante newsletter. Da, cele pe care doar din titlu îți vine să le citești.
 • Strategie: în funcție de nevoile brand-ului tău, îți vom recomanda cele mai bune metode de promovare prin newsletter. Stabilirea ton of voice-ului, recomandări de programe și soft-uri.
 • Tips & tricks: cum să-ți creezi o audiența cât mai mare? Te putem ajuta prin implementarea a diferite metode de culegere a lead-urilor, fie că vorbim de ad-uri sau campanii din cadrului site-ului tău, împreună vom găsi soluția potrivită ție.

Nu uita, acestea sunt doar câteva din serviciile pe care noi ți le putem presta. Dacă ai alte dorițe sau nevoi, putem găsi o rezolvare împreună. La cât mai multe mail-uri cu gust și la și mai multe vânzări sau comenzi.

ADS

Câte reclame ai văzut azi? Știai că meta îți aduce un ad o dată la trei postări în feed?

Și de vrem și de nu vrem, reclame au ajuns să facă parte din viața noastră. Din ele ne primim motivația de a cumpăra produse la reducere și tot din ele reușim să creștem vânzările.

Totuși, acestea îți pot ocupă foarte mult timp, iar gestionarea bugetului poate deveni o problemă în timp. Partea bună este că nu trebuie să treci prin toate acestea singur sau singură, hai sa vezi cum te putem ajuta:

 • Facebook Ads: fie că-ți dorești să-ți faci afacerea cât mai cunoscută sau că ai ca scop creșterea vânzărilor, Facebook îți oferă soluții și metode de promovare pentru fiecare. Cu ajutorul nostru, poți obține costuri cât mai mici și rezultate cât mai bune.
 • Instagram Ads: deși Instragram este cea mai limitată platformă când vine vorba de reclame, există câteva metode ce ți-ar prinde bine. Important de menționat că este că deși Facebook și Instragram fac amândouă parte din Meta, uneori e bine să creezi campanii diferite, desigur în funcție de . Și da, dacă alegi să ai parte de audit și strategie, vei descoperi exact ce și cum se potrivește brandului tău.
 • Google Ads: cea mai complicată, dar și complexă formă de reclamă, Google îți poate oferi o grămadă de oportunități de promovare, chiar mai multe decât te-ai aștepta. Display, Search, Performance Max, Video și muuulte alte, aici este locul și momentul unde îți pot duce brand-ul la alt nivel. Împreună putem găsi combinația perfectă de reclame de care ai nevoie, iar pe parcursul colaborării noastre, vei beneficia de optimizări constante.

STRATEGIE ȘI AUDIT

Mereu începutul va fi cel mai greu. Să scrii prima postare, primul ad și să creezi primul TikTok, iar ce poate fi și mai complicat este când nu știi în ce ordine să te apuci. Internetul e plin de sugestii, fiecare expert având o anumită părere și recomandându-ți ceva diferit, dar tu ce alegi?

Dacă ai avut măcar până acum când te-ai simțit într-un impas, lasă-ne să te ajutăm. Cum? Simplu, prin:

 • Audit: îți vom analiza toate platformele online, atât site, cât și rețelele de socializare. Fiecare dintre acestea va fi atent verificată, iar la final vei primi un raport atât cu părțile pozitive, cât și cu cele negative. Având în vedere că rețelele de socializare, algoritmii, dar și politicile se schimbă constant un astfel de serviciu te va ajuta perfect, mai ales dacă va fi urmat de..
 • Strategie: da, vei avea nevoie de o strategie, mai ales după un audit. Ce înseamnă mai exact această strategie? După ce stabilim exact unde te afli și care-ți sunt scopurile în mediul online, îți vom crea o direcție pe care să o urmezi. Aceasta poate include canalele de promovare, tipurile de reclame, ce ton of voice să ai, cu ce influenceri să lucrezi și de conținut video ai nevoie. Cel mai important este că le vom alege și stabili împreună. Noi îți vom oferi mai multe variante, iar în funcție de feedback-ul tău, vom alege direcția pe care să o urmezi.
 • Consultanță: suntem aici pentru tine. Da, te poți baza pe noi în orice situație, indiferent că este vorba de o platformă nouă pe care vrei să testezi, să renunți la un produs sau să încerci cel nou tip de promovare, promitem ca să fim mereu sinceri cu tine și să te ajutăm.
 • Recomandări: deși îți putem oferi o gamă mare de servicii, cu siguranță vei mai avea nevoie și de ajutor extern. Poate un fotograf, un web designer sau influenceri. În momentul în care decidem să facem echipă, și te lași pe mâna noastră, vei avea mereu parte de recomandări sau sugestii. Scopul nostru este să ajungi cât mai sus, și vom face tot posibil să reușești asta alături de oamenii potriviți.

SOCIAL MEDIA

Tu când ai dat ultimul like pe Facebook? Sau te-ai uitat la o poveste pe Instagram și măcar 10 minute scroll pe TikTok. Și de vrem și de nu vrem, rețelele de socializare au devenit parte din viața noastră .Acolo ne sunt prietenii, acolo ne vedem familia, dar și de acolo de alimentăm cu informații și noutăți. Iar cea din urmă, este esențială atunci când îți dorești a crește brandul sau afacerea.

Cum te putem ajuta noi să-ți meargă cel mai bine pe social media? Simplu, ia-tă câteva lucruri la care zânele noastre excelează:

 • Conținut vizual: atât materiale statice, cât și animații. Doar știi vorba aia, „ochii văd, inima cere”, te lași pe mâna noastră să-ți cream cele mai faine machete?
 • Conținut text: descrieri postări, descrieri eveniment. Pe cât pare de simplu, pe atât e de greu să-ți găsești cuvintele uneori. Zânelor noastre le place tare mult să vorbească și să scrie texte pline de magie. Da, cu call to action-uri, da cu emoticoane și da, potrivite brandului tău.
 • Calendar editorial social media: ți-am zis mai sus ce putem face, dar acum problema-I cum și unde și când le postezi. Zânele noastre-s tare organizată, și pe lângă agendele și memento-uri constante, le place să-și facă treabă așa cum ar trebui făcută. Îți vom construi un plan bazat pe nevoile brandului tău, de la periodicitatea postărilor, până la ora la care le vei posta. O să vezi ce simplu va fi, trebuie doar să ai încredere în noi.

COPYWRITING

Știi momentul acela când ai în cap 10 mii de idei și ai vrea să spui atât de multe, dar uneori ești limitat de spațiu. Ce să mai și zici și de faptul că e necesar să captezi atenția cititorului din primele rânduri. Nouă ne plac tare mult cuvintele, emoticoanele și mai ales faptul că avem acel „praf de zâne” care-i face pe oameni să ajungă până la finalul textului. Iată câteva servicii din această categorie pe care ți le putem oferi:

 • Articole blog: în funcție de specificul afacerii tale, putem realiza articole ce includ SEO și care să ajute oamenii să-ți cunoască mai bine brand-ul și activitatea pe care o desfășori.
 • Descrieri evenimente: și de vorbim de un eveniment fizic, un workshop sau un webinar online, îți putem crea texte creative, dar și cu informații utile de care să te folosești în promovarea, dar și informarea activităților pe care le desfășori
 • Comunicate de presă: fie că vrei să lansezi un produs nou sau că ai cele mai mari reduceri din acest sezon, promovarea acestora în presă este o metodă eficientă. Ne alimentăm cu știri de pe Facebook și vedem reportaje pe TikTok, cum ar fi să-ți vezi și tu afacerea pe una dintre acestea?
 • Descrieri produse: dacă te ocupi cu comercializarea de produse, știi deja cât de importante sunt descrierile. Să fie și captivante, să se menționeze și ingredientele și musai să-i facă pe oameni să comande. Bazează-te pe noi și pentru asta, cu siguranță vei vedea o îmbunătățire după ce alegi acest serviciu.

UCG

De câte ori ai încercat să filmezi și să editezi un video în care îți promovai produsele sau serviciile? Ba nu era lumina bună, ba apărea ceva în cadru și nu știai ce tranziție să alegi, din sutele de mii care sunt acum pe piața.

Deja știi că ne place marketing-ul digital și iubim rețelele de socializare și pentru asta îți oferim un serviciu esențial de promovare. User Generated Content reprezintă materiale video de promovare, realizate de către un partener terț pentru brand-ul tău. Tu vei avea toate drepturile de autor pentru acestea materiale, inclusiv de promovare plătită.

Cum ai putea să încluzi această metodă în strategia ta? Simplu, după realizarea unui audit și crearea unei startegii de social media, împreună putem stabili direcția pe care să ai. Noi te putem ajuta cu următoarele:

 • Instragram Reels: editate din Instagram direct, cu sound-uri virale și potrivite brand-ului tău. Fie că vorbim de un material de tip „First try” sau un meme, scopului acesta va fi stabilit de comun acord, poate fi brand awarness, pot fi comenzi noi sau orice îți dorești tu.
 • Facebook Reels: tu de câte ori ai intrat să vezi video-uri pe Facebook, fără a avea această intenție în minte? Știai că meta prioritizează conțintul video și are grijă de-al aduce cât mai în față? Pentru asta, ar trebui să-i dai o șansă, iar dacă te gândești să folosești aceleași materiale ca pentru Instagram, trebuie să iei în calcul, audiențele de pe cele două platforme. După ce faci o analiză a celor două, poți vedea dacă ai aceleași intervale de vârsta sau categorie de sex, iar bazat pe asta, poți adapta conținutul. Și da, te putem ajuta cu acea analiză.
 • TikTok contet: cea mai iubită, dar și dificilă aplicație, TikTok poate da multe bătăi de cap. Vom realiza materiale special adaptate pentru acesta, care să corespundă atât strategiei tale de brand, dar care să-ți umanizeze cât mai multe afacerea, dar s-o facă și să crească. Ce zici, facem să fie pe „for you” și brand-ul tău?
 • Youtube Shorts: deși în România nu ocupă un rol atât de important, în cazul în care ai o afacare ce se prestează și pentru străinătate, această funcție te poată ajută foarte mult la brand awarness. Mereu e bine să încerci ceva nou, nu?